CINEMA 4D Visualize - voor architecten en ontwerpers

Cinema 4D Visualize is de perfecte oplossing voor de snelle productie van fantastische beelden en animaties. Van Modeleren tot materialen toekennen, van verlichting tot rendering. En met elk gewenst realisme-niveau. Dit pakket is op maat gesneden van je dagelijkse praktijk.

Modelleren

Cinema 4D Visualize is het perfecte gereedschap voor het maken van high-end visualisaties. Importeer een CAD-bestand in een van de vele ondersteunde bestandsformaten of gebruik Cinema 4D's flexibele modelleertools om je scène te verbeteren of nieuwe ontwerpen te creëren. 

Materialen en texturen

Cinema 4D Visualize heeft honderden voorbereide materialen. Of je nu architect bent, interieurarchitect of productontwerper: je sleep de professionele materialen gewoon op de objecten in je scène en je bent klaar om te renderen. Natuurlijk kan je bestaande materialen altijd aanpassen of je eigen materialen vanaf nul definiëren. 

Animeren

Cinema 4D Visualize biedt vele eenvoudig te gebruiken animatie-technieken. 't Is heel makkelijk om een camera te laten bewegen langs een curve of pad, om deuren of ramen te laten opendraaien of -schuiven of om een gordijn in de wind te laten opbollen. 

Verlichten en renderen

Cinema 4D Visualize heeft talrijke licht- en schaduwtypes waarmee je zelfs de meest uitdagende situaties correct kan verlichten. Bovendien gebruikt de rendermotor alle beschikbare processor-cores om zo snel mogelijk een resultaat van hoge kwaliteit te kunnen neerzetten. 

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660