Alles wat je nodig hebt - en meer

Cinema 4D Studio is MAXON's vlaggenschip. Studio omvat alles van Prime, Broadcast en Visualize - en voegt daar nog veel meer aan toe. Cinema 4D Studio heeft alle tools om zelfs het meest complexe project te realiseren.

Modelleren

Cinema 4D Studio kan een variëteit van bestandsformaten importeren en exporteren, zodat je het kan integreren in zowat elke workflow of pijplijn. De modelleertools geven zowel parametrische als polygonale objecten, Subdivision Surfaces en tientallen types van Deformers en Modifiers. Dankzij het non-lineaire karakter van de modelleertools kan je op elk moment snel en makkelijk parameters wijzigen.

Materialen en texturen

Cinema 4D geeft je de volledige controle over het oppervlak van je 3D-modellen. Materialen hebben 14 verschillende kanalen en je kan zelfs kanalen aanpassen voor game-doeleinden. Gebruik beelden of films als texturen, of geavanceerde shaders zoals Subsurface Scattering of Backlight. Cinema 4D biedt daarnaast ook een volledige gereedschapskist voor het schilderen van high-end 3D-texturen. 

Animeren

Op vlak van animatie is Cinema 4D een manusje-van-alles. Natuurlijk heb je alle standaard animatietools die je mag verwachten van een high-end 3D-programma. Maar Cinema 4D Studio heeft veel meer te bieden: een geavanceerde karakateranimatie-toolset, Rigid en Soft Body Dynanimcs, Cloth-simulatie, Event-gebaseerde Particle-systemen, Cloners, Effectors en zelf nautuurlijk haar dat golft in de wind.

Verlichten en renderen

Cinema 4D Studio biedt een breed scala aan licht- en schaduwtypes die zelfs de moeilijkste scènes kunnen uitlichten. En de rendermotor gebruik elke beschikbare processorkern om de kwalitatieve resultaten so snel als mogelijk klaar te krijgen. Cinema 4D Studio biedt ook gevanceerde verlichtingstools zoals ondersteuning van IES voor een realistische nabootsing van specifieke lichtarmaturen, Global Illumination voor indirecte verlichting, een Physical Sky voor realistische buitenlicht en veel meer.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660