Van gouden lokken tot groen gras

Met de Hair-tools maak je probleemloos kapsels, vachten, veren en zelfs grasvelden. Hair is snel, vraagt weinig geheurgen, heeft een intuïtieve interface, biedt styling zonder grenzen, dynamische animaties en realistische renders.  Zelfs met een gewone computer render je miljoenen haartjes zonder probleem. Onder de eenvoudige interface schuilt een volledige kapperszaak. Haar laat je groeien op texturen, en breng je in model met vele gereedschappen zoals borstel, kam, schaar of krultang.

Voeg haar toe en styleer

Haar kan je toekennen aan een volledig opbject, een specifieke polygoonselectie of een textuur voor een nauwkeurige verdeling van de follikels. Hair biedt alle tools voor een precieze styling. De invloed van tools en functies kan je beperken tot een geselecteerd gebied voor een nog beter finetuning. Talrijke opties en de intuïtieve interface met onmiddelijke feedback maken het makkelijk om zowat elke snit te realiseren.

 

Haarmaterialen

Echt bont en haar hebben volledig aparte individuele eigenschappen. Hair in Cinema 4D heeft 18 unieke materiaalkanalen, waarmee je de look van 't haar exact kan definiëren. Aanvullend op de talrijke stylingtools heb je in het haarmateriaal opties als kleur, glans, krullen en kroezen of welke andere karakteristiek dan ook. 

 

Hair Dynamics

Met Dynamics maak je animaties voor bijvoorbeeld een shampoocommercial. Collisions, Tensions of Stiffness zorgen voor nog meer realieit. De snelle berekeningen zorgen er voor dat je de animatie rechtstreeks in je werkvenster kan bekijken en aanpassen. Schakel het Feather Object in voor veren en pluimen, van kuikendons tot Moulin Rouge-outfit.

 

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660