Revolutionair. Snel. Eenvoudig.

Importeer, integreer en render Cinema 4D-scènes in Adobe After Effects CC.

Klaar voor een spectaculaire nieuwe workflow? Door de integratie van MAXON CINEWARE in de nieuwe After Effects CC kan je niet alleen Cinema 4D-scènes importeren in After Effects CC, je beschikt ook over de krachtige Cinema  4D-workflow om je ideeën te realiseren.

Dankzij CINEWARE, de revolutionaire nieuwe tool van MAXON in After Effects CC, kan je je workflow aanzienlijk versnellen en tegelijk vrijer gaan werken. Selecteer individuele layers en objecten snel rechtstreeks in je Cinema  4D-scène en pas ze verder aan. Je 3D-workflow is nooit vlotter verlopen.

CINEWARE en Cinema 4D Lite voor After Effects-gebruikers

 

CINEWARE en Cinema 4D Lite voor Cinema 4D-gebruikers

 

Ondersteuning voor bestanden uit Cinema 4D

Veel bestandsformaten, weinig stress.

Gebruik CINEWARE om bestanden gemaakt in Cinema  4D te openen in Adobe After Effects CC. Voeg 3D-elementen als layers toe aan je compositie en pas individuele onderdelen in Cinema 4D-scènes - zoals camera's, layers, Null objecten en belichting - rechtstreeks in After Effects CC aan. Door de uitgebreide importopties van Cinema 4D kan je aan de slag met 3D-objecten in uitwisselformaten als Alembic, COLLADA, OBJ, FBX en meer. Met wat oefening creëer je zelfs vlot je eigen 3D-modellen!

Heb je zelf geen volwaardige Cinema 4D-licentie, dan hebben wij een extraatje voor jou. Adobe After Effects CC wordt standaard uitgerust met Cinema 4D Lite, een basisversie van Cinema 4D met alle belangrijke functionaliteiten.

Rechtstreeks renderen in After Effects CC.

Reflectie, lichtbreking en global illumination: het perfecte licht

CINERENDER, de standaardrenderer in Cinema 4D, is volledig geïntegreerd in Adobe After Effects CC. Dat betekent dat je fotorealistische renderings rechtstreeks in de After Effects CC Viewport kan maken. Je kan de renderkwaliteit zelf aanpassen voor de perfecte balans tussen beeldkwaliteit en performantie. De naadloze integratie van CINERENDER laat je scènes renderen in After Effects CC met echte reflecties, ambient occlusion en global illumination. De rendersettings van Cinema 4D worden automatisch toegepast.

 

Naadloze samenwerking

Onmiddellijk en simultaan.

Of je nu texturen verandert, objecten verplaatst, animaties aanpast of je belichting wijzigt... Alle veranderingen in Cinema 4D worden - eens opgeslagen - automatisch aangepast in After Effects CC. Gedaan dus met exporteren, renderen en opnieuw importeren. De nieuwe CINEWARE-workflow maakt je leven veel eenvoudiger. De tijd die je zo uitspaart, kan je meteen weer investeren in een nieuw project.

 

Compositing elementen en layers

Jij bepaalt wat wanneer gerenderd wordt.

Met CINEWARE kies je welke lagen of andere elementen je wil gebruiken om je compositie op te bouwen in After Effects CC. Gebruik 3D-content meerdere keren in een compositie en maak verschillende setups dankzij de layers. Kies zelf wat je wil renderen en welke elementen je wil gebruiken in After Effects CC. Bepaal de transferoptie voor individuele elementen - net als bij Adobe After Effects CC en Photoshop - en hou de volledige controle over de renderresultaten. Werk je in een team en ben je vergeten een element toe te voegen aan Cinema 4D, dan kunnen je collega's dat eenvoudig aanpassen dankzij CINEWARE. En dat alles zonder After Effects CC te verlaten!

3D-navigatie

Haal met CINEWARE meer uit de After Effects CC camera's

Importeer alle camera's van je Cinema 4D-scène in After Effects CC. Gebruik elke camera in je compositie. Gebruik de cameraparameters van Cinema 4D, zet ze om naar het coördinatiesysteem van After Effects CC en ga ermee aan de slag alsof je ze in After Effects CC gemaakt had. Ook geïmporteerde belichting kan je omvormen tot lichtbronnen in After Effects CC en van daaruit gebruiken. Parameters als lichtintensiteit, kleur, falloff, radius, schaduwen en meer kan je veranderen en/of animeren met je vertrouwde After Effects CC-instellingen.

 

Upgraden en verderwerken

Jij groeit in je vaardigheden, en Cinema 4D groeit met je mee.

De nieuwe After Effects CC bevat niet alleen CINEWARE, maar ook Cinema 4D Lite. Dat bundelt de basisfuncties van Cinema 4D voor je, voor een ideale start in de wereld van 3D.

Creëer geometrische primitieven en wijzig ze op punt-, rand- of polygoonniveau. Gebruik de Splinegereedschappen voor Beziercurves en de teksttool voor aftiteling, logo's en meer. Voeg oppervlakken, texturen en belichting toe aan je ontwerpen en animeer je visie.

Upgrade naar de volwaardige Cinema 4D Broadcast of Studio - gebruikt door motion graphic designers over de hele wereld - voor het hele gamma aan Cinema  4D-innovaties. Ben je benieuwd naar de wondere wereld van Cinema 4D, download dan een gratis demoversie van Cinema 4D Studio en laat je verbazen.

Profiteer van onze promotie

Heb je After Effects Creative Cloud? Upgrade dan je Cinema 4D LITE naar een volledige versie Cinema 4D Studio of Cinema 4D Broadcast met 10% korting.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een persoonlijke offerte.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660