3D Motion Graphics

Van simpele spinnende logo's tot complexe abstracte effecten, met de MoGraph-tools in Cinema 4D kunnen Motion Graphics-specialisten zich pas echt uitleven. 

Kloon grote reeksen objecten en 3D-tekst met slechts enkele klikken. Voeg Effectors toe om alles in beweging te brengen - en dat vaak zonder een enkel Keyframe. MoGraph is volledig in Cinema 4D geïntegreerd en biedt een snelle en makkelijke workflow. Alle functies zijn volledig interactief en non-destructief.

Snel en makkelijk te gebruiken

Maak met het kloon-gereedschap vliegensvlug de coolste scènes. Vermenigvuldig objecten en rangschik ze naar wens langs een lijn, een cirkel, een 3D-volume of een curve.

Koppel klonen aan een 3D-volume en bepaal of ze vasthangen aan de punten, de zijden of het midden van de vlakken of verdeel ze willekeurig over het 3D-oppervlak. De vele parameters van kloonobjecten, zoals aantallen of tussenafstand, pas je elk op zich aan en voorzie je van keyframes. Kloonobjecten kunnen ook zélf gekloond worden. Zo maak je dus de meeste complexe animaties met slechts enkele parameters.

 

Dynamics voor dansende logo's - en veel meer

Met Effectors zet je elke MoGraph-creatie in beweging. Laat je logo dansen op een beat. Zet de Sound Effector aan en het geluid bepaalt de animatie. De Delay Effector controleert dan weer het doorschieten van een animatie. In totaal zijn er elf krachtige Effectors, die je in elk mogelijke combinatie kan gebruiken.

Rangschik of animeer de klonen langs een curve, neem de beweging over van een ander object of laat de kleurverandering de beweging bepalen: met Effectors is het kinderspel. Je vervormt met de Effectors trouwens ook objecten die je niet met MoGraph gemaakt.

 

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660