Gebruiksgemak in CINEMA 4D Prime

Als 3D-artiest weet je dat een snelle en makkelijke workflow essentieel is om deadlines te halen en de concurrentie de baas te kunnen. Zowel starters als ervaren rotten zullen de uitgepuurde workflow van Cinema 4D naar waarde weten te schatten. Bovendien kan je altijd rekenen op de professionele telefoon- of e-mail-support van de Cinema 4D-experts bij Design Express.

Zet Cinema 4D naar je hand

Cinema 4D's interface kan je volledig personaliseren. Commando's toevoegen aan of verwijderen uit paletten, menu's vullen met je favoriete gereedschappen en werkvensters schikken in functie van het specifieke werk. Met een simpele klik wissel je van de ene werkomgeving naar de andere. Of van de ene taal naar de andere, want Cinema 4D is beschikbaar in verschillende talen. De Render Queue biedt volledige controle over het tegelijk renderen van verschillende scènes en beelden. Voeg scènes toe aan de renderwachtlijst, verander prioriteiten, of wijzig camera- en renderinstellingen zonder zelfs maar de scène in kwestie te moeten openen.

Pas beelden rechtstreeks aan in Cinema 4D

Cinema 4D's Picture Viewer maakt een groot verschil. Je gebruikt hem niet alleen om gerenderde beelden en volledige animaties inclusief geluid te bekijken, maar ook om beeldcorrecties uit voeren zoals contrast, helderheid of saturatie. Daardoor hoef je minder vaak opnieuw te renderen. De correcties kan je trouwens opslaan en later hergebruiken.

Animaties kan je trouwens fullscreen in Cinema 4D afspelen. Zo ben je beter gefocust. Zit je niet in Fullscreen Mode, dan kan je met de Navigator makkelijk doorheen grote renders navigeren. Met het RGB-histogram weet je exact wat de kleuren en de helderheid van elk beeld zijn. En met de A/B-modus vergelijk je verschillende opeenvolgende renders.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660