Maak adembenemende 3D Motion Graphics

Cinema 4D Broadcast heeft alles wat je als professional in de broadcast-branche nodig hebt. Van modelleren tot materialen toekennen, van verlichting tot rendering. Deze software geeft je de juiste tools voor je dagelijkse werk.

Modelleren

Om snel van start te gaan importeer je 3D-objecten in een brede waaier aan bestandsformaten - of je kiest een van de honderden modellen uit de bibliotheek. Maar natuurlijk kan je ook Cinema 4D's ingebouwde modelleergereedschappen gebruiken om je eigen objecten vorm te geven.

Materialen en texturen

Je objecten zien er piekfijn uit met de juiste materialen en texturen. Kies uit een breed gamma van eenvoudige beeldbestanden tot complexe shaders, animaties, handgeschilderde meesterwerken of voorgedefinieerde materialen.

Animeren

Breng de zaken in beweging met een herkenbare en makkelijk te begrijpen tijdslijn, Kerframes en Function Curves (F-Curves). Animeer zowat elke parameter van zowat elk object. 

Met Cloners en Effectors creëer je complexe animaties met honderden objecten in slechts enkele klikken. Effectors kunnen meerdere klonen tegelijk beïnvloeden en kan je aansturen door geluid, tijd of zelf geschreven algoritmes. En met MoDynamics maak je fotorealistische simulaties van fysische effecten zoals zwaartekracht, botsingen en wrijving.

Verlichten en renderen

Als het er op aankomt om de scène te verlichten en te renderen, vindt je in Cinema 4D een uitgebreide keur aan lichtbronnen en schaduwtypes waarmee je de perfecte verlichting kan realiseren. Cinema 4D Broadcast biedt ook Global Illumination voor indirecte verlichting, een Physical Renderer voor realistische lenseffecten, en TeamRender voor die situaties waarin je alle rekenkracht in je lokale netwerk wilt gebruiken om sneller resultaten te boeken.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660