Combineren met andere 3D-software

MAXON BodyPaint 3D verandert voor altijd de manier waarop je jouw texturen maakt voor 3D-modellen. Op welke manier je het tot nu toe ook hebt gedaan: 3D-Texturing was nog nooit zo krachtig. Vergeet vlakke compromissen en schilder direct in drie dimensies.

BodyPaint 3D werkt goed samen met de belangrijkste 3D-pakketten op de markt. En het is natuurlijk ook een integraal deel van elke Cinema 4D-versie.

BodyPaint 3D heeft plugins voor Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya en Autodesk Softimage. Met deze plugins wissel je met een klik alles uit dat van belang is: geometrie, UV-coördinaten en texturen. Klik op een van de productdozen hieronder om te zien hoe die uitwisseling in de praktijk verloopt.

Kijk hoe BodyPaint 3D samenwerkt met...

3ds MAX

Maya

Softimage

Maar de integratie gaat verder dan dat. Heb je een grote verzameling van gelayerde texturen in Photoshop-formaat? Of heb je een bibliotheek van met Photoshop compatibele .abr-penselen? Geen probleem, BodyPaint 3D ondersteunt beide. Je kan bestanden met lagen en lagensets probleemloos importeren - zelf Smart Layers blijven behouden.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660