Inspiratie: de kunst van het renderen

Hotel 114 - een ontwerp naar de hand van Thomas Vournazos van Slashcube - springt meteen in het oog door de verbluffende renders die werden gemaakt met behulp van Cinema 4D en de Corona rendermachine. Laat Thomas je begeleiden doorheen zijn workflow… Verder lezen »

Inspiratie: villa aan de Leie

Een knap staaltje architectuur; deze villa aan de oevers van de Leie. Naar een ontwerp van Govaert & Vanhoutte Architects én voorbereid in Cinema 4D. Verder lezen »

Inspiratie: Batman v Superman v Cinema 4D

Eerder dit jaar kon je in menig bioscoop genieten van Batman v Superman: Dawn of Justice; een film boordevol sensationele animaties, mede mogelijk gemaakt door Cinema 4D. Verder lezen »

Inspiratie: student maakt verbluffende kortfilm

Iedere voormalige student herinnert zich ongetwijfeld de stress die gepaard gaat met de afronding van het o zo gevreesde eindwerk. Wetende dat student Shawn Wang een kortfilm moest bolwerken, was dit voor hem ongetwijfeld niet anders. Welnu, 'Unknown Planet' getuigt van een buitengewone professionaliteit, mede mogelijk gemaakt door het gebruik van Cinema 4D. Verder lezen »

Cinema 4D-gebruikers scoren tijdens animago AWARDs

De animago AWARDs erkennen de beste werken op het gebied van 3D-animatie, stills, visuele effecten en visualisaties, en dit reeds voor het 20e jaar op rij. De 2016-editie zal de geschiedenisboeken ingaan als zijnde enorm succesvol voor enkele Cinema 4D-gebruikers. Verder lezen »

Ton Mikkers, motion director/designer

Ton Mikkers opereert als motion director/designer vanuit Utrecht. Hij combineert bewegend beeld, typografie en muziek tot krachtige ontwerpen en werkte o.a. al voor Nickelodeon, National Geographic Channel, Disney, Ikea, Seat en Volkswagen. Verder lezen »

Studio MAD

Studio MAD is een film-, animatie- en ontwerpstudio uit Almelo, gespecialiseerd in het maken van AV-producties voor verschillende doeleinden. Met Cinema 4D, uiteraard. Verder lezen »

Reis naar de hel

De Portugees/Oostenrijkse productiestudio Salon Alpin is gespecialiseerd in visual art, typografie, grafisch ontwerp, illustraties en animaties. Eenvoudige storytelling door een combinatie van ambachtelijke expertise en innovatieve productietechnieken. Verder lezen »

Silly Productions

Silvester Zwaneveld is een Nederlands cabaretier en kunstenaar. Naast de planken richt hij zich o.a. op het maken van animatiefilms met Cinema 4D. Verder lezen »

Feit of fictie?

Een donkere mist die het op jou gemunt lijkt te hebben. Een verontrustende close-up van ogen die afzonderlijk sluiten. Een stift die in lucht vloeit. Zo realistisch dat je even twijfelt of het waar zou kunnen zijn... Verder lezen »

Tijd voor Tetris!

Word jij ook zo nostalgisch van Tetris? Dan moet je dit zeker zien! Verder lezen »

A Single Life naar Oscars

Het Nederlandse animatietrio Job, Joris & Marieke is in de running voor een Oscar voor de korte animatiefilm A Single Life. Verder lezen »

Cactus versus ballon

Je kent ongetwijfeld de Nederlandse cabaretier Silvester Zwaneveld. Maar wist je dat hij ook Cinema 4D-animatiefilms maakt? Verder lezen »

Bon Voyage!

Een nieuwe korte animatiefilm van het Nederlandse animatietrio Job, Joris & Marieke die je niet mag missen! Verder lezen »

Cinema 4D op IBC 2014

Op IBC 2014 deelden gerenommeerde artiesten hun ervaringen met Cinema 4D. Bekijk nu hun presentaties en ervaar zelf waarom Cinema 4D voor veel CGI-artiesten de logische keuze is. Verder lezen »

Afstudeerprojecten ESIAJ

Als studenten aan de slag gaan met Cinema 4D, dan gebeurt er soms iets magisch... Verder lezen »

Absurd reizen met CINEMA 4D

Met de Titanic van Photoshop naar CINEMA 4D, en weer terug. Een must see filmpje van ontwerper Gerad Taylor. Verder lezen »

Duistere stoelendans

Na de hilarische kortfilm MUTE levert het Nederlandse trio Job, Joris & Marieke opnieuw een knotsgek visitekaartje af met een bizarre videoclip voor The Daily Drumbeat. Verder lezen »

Olympische Winterspelen

Sotsji was niet enkel een topper voor wintersportliefhebbers, ook fans van 3D-animatie konden hun hartje ophalen. De Zwitserse omroep SRF maakte immers een ijzig knappe trailer voor de Olympische Winterspelen. Verder lezen »

CINEMA 4D op de Super Bowl

De Super Bowl, een van de meest gemediatiseerde sportevenementen ter wereld, kluisterde op 2 februari weer een miljoenenpubliek aan de buis. Met de hulp van CINEMA 4D-animaties. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660